Yaz Okulundan Dışardan Ders Alma

Yaz Okulundan Ders Almak İsteyen Öğrencilere,

2019-2020 Akademik yılı yaz döneminde başka bir üniversiteden ders almak isteyen öğrencilerin aşağıdaki belgeler ile bölüm sekreterliğine başvurması gerekmektedir. Başvurular yüzyüze veya e-posta yolu ile yapılabilir.

Gerekli Belgeler:

• http://muhendislik.comu.edu.tr/formlar/ogrenciler-icin-formlar-ve-dilekce-ornekleri.html sayfasından temin edilebilecek olan yaz-okulu-formu-farkli-unv-ders-almak-icin-bolume-.docx isimli formun doldurulmuş ve imzalanmış hali (İmzalandıktan sonra taratılarak veya fotoğrafı çekilerek e-posta ile gönderilebilir. İmzasız veya Paint gibi uygulamalar ile imzalanmış formlar kabul edilmeyecektir.)

• Alınmak istenen dersin resmi kanallardan elde edilmiş ders içeriği, haftalık programı, teori ve uygulama saatleri, AKTS kredisini içeren Müfredat Belgesi-Syllabus (Dersin alınacağı üniversitenin öğrenci işlerinden veya birimin web sayfasından temin edilebilir).