Yapay Zeka Projeleri Mentörlük Programı

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından üniversite rektörlükleri ile imzalanan protokol çerçevesinde Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin yapay zeka alanında ileri seviye eğitimlerle yetiştirilmesine ve yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik olarak Güney Marmara Yapay Zeka Uzmanı Yetiştirme Programı (Yazan Zeka) uygulanmaktadır.

Bu kapsamda alt program olarak teknoloji yarışmalarına başvuru hazırlığında olan üniversite takımlarının projelerinin geliştirilmesi amacıyla ilan edilen Yapay Zeka Projeleri Mentörlük Programı'na başvurular 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar www.yazanzeka.org adresinden alınacaktır.