TÜB Algoritma ve Programlama Hackatonu 2023

TÜB Algoritma ve Programlama Hackatonu

Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi organizesinde Kırklareli Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nin paydaşlığında düzenlen "TÜB Algoritma ve Programlama Hackatonu" 23 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 13:00’da 5 üniversitede ilgili fakültelerin bilgisayar laboratuvarlarında yapılacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrenciler ekte yer alan formu doldurarak 21 Aralık 2023 Perşembe mesai bitimine kadar Doç.Dr. Engin ŞAHİN ya da bölüm sekreteri Gül Hanım a teslim edebilirler.

KATILIM KOŞULLARI:

● Yarışmaya katılım ve başvuru ücretsizdir.

● Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği bölümleri 1., 2. ve 3. sınıf öğrencileri katılabilir.

● Katılımcılar grup olarak katılabilirler.

● Gruplar en az 2 en fazla 5 kişiden oluşacaktır.

● Öğrenciler katılma taleplerini belirlenecek tarihe kadar ilgili öğretim üyesi ve/veya araştırma görevlisine yapacaklardır.

Hackathon_Şartname_2023[1].pdf
TÜB-Hackathon_Basvuru_Formu2023[1].pdf