Proje I dersi tez danışmanı seçme (Son tarih: 1 EYLÜL 2023) [Güncelleme: dağıtılmış liste eklendi]

Proje I dersi alacak öğrencilerin, 1 EYLÜL 2023 tarihine kadar ilgili öğretim elemanları ile görüşüp onayını alarak proje tez danışmanlarını belirlemesi gerekmektedir. Bu duyuru içinde, öğretim elemanlarından gelen dönüşlere göre danışman-öğrenci listesi yayınlanacaktır.

Kayıt onayı haftasında akademik danışmanlar, bu listeye göre öğrencilerin proje I dersine öğretim elemanını atayacaktır.

Bu listede olmamasına rağmen Proje I dersini alan (öğretim elemanını sistemden kendi seçse bile) öğrenciler, Bölüm Başkanlığı tarafından uygun görülen öğretim elemanına atanacaktır.

2023-2024 Eğitim yılında bitirme projesi alan öğrencilerin listesi için tıklayınız. (Google Sheets)

GÜNCELLEMESistemde Proje I dersini alıp öğretim elemanı seçmeyen öğrencilerin dağıtıldığı liste için tıklayınız....