Mezuniyet Durumundaki Öğrenciler İçin Staj

Üniversitemiz Senatosu’nun 12.05.2020 tarihli toplantısında stajlar ile ilgili alınan karar aşağıdaki gibidir:
"Mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimiz kendi istek ve beyanları doğrultusunda bu yaz staj yapabilirler. Bununla birlikte, Covid-19 salgını nedeniyle staj yapmak istemeyen mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimiz ise, yapması gereken zorunlu yaz stajları yerine ilgili akademik birim tarafından uzaktan dijital olarak verilecek ödev veya proje ile stajların tamamlayarak mezun edilmelerine"
Bu bağlamda, tüm derslerini tamamlayarak mezun olmak için sadece staj veya stajları kalmış öğrencilerden ilgili senato kararı doğrultusunda staj veya stajlarını dijital ödev veya proje ile tamamlamak isteyenlerin bu taleplerini belirten dilekçelerini 15.06.2020 mesai saati bitimine kadar faks veya e-posta ile bölüm sekreterliğine ulaştırmaları gerekmektedir.