Çanakkale Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü himayelerinde il genelinde En İyi Narkotik Polisi:Anne ve NARKOREHBER Projeler kapsamında vatandaşlara madde ve madde bağımlılığı konularında eğitim seminerleri verilmektedir.

Bu kapsamda Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, TUBİM Şube Müdürü 3. Sınıf Emniyet Müdürü Murat SARIGÜZEL tarafından 29 Mart 2022 günü 10.00-12.00 saatleri arasında Troya Kültür Merkezi'nde NARKOREHBER eğitimi verilmesi planlanmaktadır.

Katılmak isteyen öğrencilerin 28 Mart 2022 saat 15:00'e kadar mfbilgisayar@comu.edu.tr adresine isim,soyisim,tc no bilgilerini ulaştırmaları gerekmektedir.