Tübitak 2209-A Öğrenci Araştırma Projeleri Desteği Programı ile Burs Desteği Almaya Hak Kazanan Öğrencilerimiz

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı 2023 yılı 1. döneminde; Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Öğr.Gör.Utku BAYRAM'ın akademik danışmanlığında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Nazlıcan KAYHAN ve R.Eyüp GÜLTEKİN, "Mobil Kontrollü Deprem Simülatörü Geliştirilmesi" isimli proje ile; M.Ali FİDAN, "Hareketli Phmetre ve mobil uygulaması" isimli proje ile burs desteği almaya hak kazanmışlardır.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüz öğrencilerinden Semih SARI, "Gerçekler Arasında Gizlenenlerin Peşinde: Yapay Zeka ile Türkçe Sosyal Medya Verilerinde Komplo Teorilerinin Tespiti" isimli projesi ile; Amina DZAFİC ve Merve KAVUT, "SHIELD: Bir "Kadına Şiddete Karşı Dur" Yapay Zeka Modeli" isimli projesi ile Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Ulya BAYRAM akademik danışmanlığında burs desteği almaya hak kazanmışlardır.