Bilgisayar ve Teknoloji Topluluğu tarafından "Deneyimler : YURTDIŞI ÇALIŞMA DENEYİMİ (Telekomünikasyon ve Network)" isimli online bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğimizde kariyerine Alcatel Teletaş'ta Ağ Mühendisi olarak başlamış; Turkcell, Cisco Systems, Affirmed Networks ve Red Hat gibi firmalarda devam etmiş ve şuanda aktif olarak Microsoft'ta Dubai bazlı Ortadoğu / Türkiye / Afrika'daki mobil operatörlerden sorumlu teknoloji liderliği yapan "Burak DEMİREL" bizlerle oldu.
Burak DEMİREL etkinliğimizde kariyer maceralarını ve yurtdışı tecrübelerini bizlerle paylaştı.

Etkinlik Tarihi : 10 Nisan 2021 Cumartesi
Etkinlik Saati : 20.00