Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Şamil GÜVEN, Öğr.Gör. Utku BAYRAM danışmanlığında;Teknofest 2019 yarışmalarında Eğitim kategorisinde Türkiye 4. sü olmuş ve teşvik ödülü almıştır.

-

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi Şamil GÜVEN, Öğr.Gör. Utku BAYRAM danışmanlığında; 24-26 Haziran 2019 'da TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge birincisi olup 17-22 Eylül 2019 Teknofest organizasyonunda final yarışlarında yarışmaya hak kazanmıştı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Teknofest 2019 yarışmalarında  görme engelli bireyler için geliştirmiş olduğu "Braille alfabesini öğreten elektromekanik eğitim kiti ve android uygulaması" ile Eğitim kategorisinde Türkiye 4. sü olmuş ve teşvik ödülü almıştır.

Öğrencimizi ve danışman öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.