2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında burs desteği alan öğrencilerimiz

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" 2021/2 dönemi kapsamında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Hatice Sudenas ÇAPACI ve Gamze KOCAMAN, "Akıllı Tripod" isimli projesi ile; Emir Can YARAR ve Mert PAMUK, "Karavanlarda Enerji Yönetim Sistemi ve Mobil Uygulaması" isimli projesi ile Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarından Öğr.Gör. Utku BAYRAM akademik danışmanlığında yürütülerek 1 yıl sürecek projeleri için burs almaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimize projelerinde başarılar dileriz.