MEDİPOL BİGG projesi ile TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı Uygulayıcı Kuruluşu olduğu 2023/1 BİGG çağrısı: 30  Nisan  2023  tarihine kadar ön  başvurular

İstanbul Medipol Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin MEDİPOL BİGG projesi ile TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı Uygulayıcı Kuruluşu olduğu 2023/1 BİGG çağrısı açılmıştır.

İstanbul Medipol Üniversitesi  Teknoloji  Transfer  Ofisi  ve  proje  ortakları  Ankara  Medipol  Üniversitesi,  Türk Alman Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi Teknoloji A.Ş.  ve  Dijitalpark  Teknokent iş birliğindeMEDİPOL BİGG  projesiyle,  girişimci  adaylarına  fikir  aşamasından  ticarileşme  aşamasına  kadar  destek verilecek, teknoloji ve bilgi aktarımı sağlanacaktır.

Teknoloji  ve  yenilik  odaklı  iş  fikirlerinin  TÜBİTAK  tarafından  desteklenmesini sağlamak için 450.000  TL  yatırım  desteği  sağlayan  TÜBİTAK  1512  BİGG (Bireysel Genç Girişim)  Desteği  Programı2023/1. Dönem Çağrısı  başvuruları  alınmaya  başlanmıştır. Çağrı  kapsamında  30  Nisan  2023  tarihine kadar ön  başvurular  alınacaktır.

Çağrıya  ilişkin  detaylı  bilgi https://tto.medipol.edu.tr/tr-TR/Detail/bigg-gen-liyoruz   web   adresinde   yayınlanmıştır.