BİLTEK TOPLULUĞU - KADINLA GELECEK

Bilgisayar ve Teknoloji Topluluğu olarak 9 Mart Cumartesi günü saat 12.00'da Troya Kültür Merkezi'nde Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak "KADINLA GELECEK" adında bir etkinliğimiz olacaktır. Kadın konuşmacılardan oluşan bu etkinlikte başta kadın figürü olmak üzere girişimcilik alanındaki ve yazılım sektöründeki kadın temasını, bu doğrultuda toplumda var olan kadın tabusunu yıkmayı ve farkındalık oluşturmayı hedeflemekteyiz. 》Etkinlik sonunda ise Müzik Performans Topluluğu tarafından müzik dinletisi yapılacaktır. 》Ayrıca çekiliş yapılarak bir tane Reeder Tablet ve süpriz hediyeler verilecektir.

BİLTEK TOPLULUĞU - KADINLA GELECEK

Bu büyük etkinliğimize herkes davetlidir.