Bilgisayar  Mühendisliği Öğrencileri  Kongresi  (BİLMÖK),Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mayıs 2023 tarihinde, Üsküdar Üniversitesi NP Sağlık Yerleşkesi,İbni Sina Oditoryumunda 19. kez düzenlenecektir.

Her yılfarklı bir üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve/veya ilgili öğrenci kulübü tarafından  organize  edilen  Bilgisayar  Mühendisliği Öğrencileri  Kongresi  (BİLMÖK),  Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri arasındaki etkileşimi  ve  iletişimi arttırarak onların  mesleki  ve  kişiselgelişimlerine katkıda bulunmak, ülkenin  bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alandaki gelişimine destek vermek amacıyla düzenlenen öğrenci kongresidir.

BİLMÖK Bilgisayar Mühendisliğiöğrencileritarafından düzenlenmesine rağmen, kongreye her üniversitenin ilgili bölümünden resmi temsilcilerin yanısıra her bölümden öğrenciler, akademisyenler, sektör  temsilcileri  ve  mezunları  da  katılım sağlamaktadır. Bu  kapsamda  Bilgisayar  MühendisliğiÖğrencileri Kongresi bu yıl Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde 6-7 Mayıs 2023 tarihinde, Üsküdar Üniversitesi NP Sağlık Yerleşkesi,İbni Sina Oditoryumunda 19. kez düzenlenecektir.Kongreye sektörün önde gelen firmalarından katılacak konuşmacıların yanısıra kariyer alanında öğrencilerin firmalar ile bir araya gelmesi sağlanacaktır.

Kongre  başvuruları  "https://www.bilmok.org"   adresinden  yapılmakta  olup  detaylı  bilgiler organizasyon  komitesi  tarafından belirtilmiş  olan  adreste  ve  sosyal  medya  hesapları  üzerinden yayınlanacaktır.