Yüksek Lisans ve Doktora Final Sınavları [Güncellendi]

Yüksek Lisans ve Doktora Final Sınav (Take Home Ödevleri)
Yüksek Lisans:
BM 5022 Çoklu Ortam Sistemlerinde Video ve Görüntü İşleme (Başlangıç: 01.Haziran.2023: Saat 10:00 Final Sınavı (Take Home ÖDEV)Son Teslimat (UBYS Ders Ödevler kısmından): 09 Haziran 2023 saat: 10:00
BM-5030 Derin Öğrenmeye Giriş (Başlangıç: 01.Haziran.2023: Saat 11:00 Final Sınavı (Take Home ÖDEV)Son Teslimat (UBYS Ders Ödevler kısmından): 09 Haziran 2023 saat: 11:00)
Doktora:
BLM-6112 Sayısal Video İşleme Giriş (Başlangıç: 01.Haziran.2023: Saat 13:00 Final Sınavı (Take Home ÖDEV)Son Teslimat (UBYS Ders Ödevler kısmından): 09 Haziran 2023 saat: 13:00)
Not:
Bu Final Ödevinin son teslim tarihinde öğrencinin bireysel olarak hazırladığı özgün ödev raporunun Adobe Acrobat PDF dosyasına dönüştürülerek OBS/UBYS sistemi üzerinden öğrenci tarafından doğru şekilde teslim edilmesi/yüklendiğinin kontrol edilmesi zorunludur. E-posta yoluyla teslimat kesinlikle kabul edilmeyecektir. Son teslim tarihinden sonra ödev teslimatı yapılamayacaktır/kabul edilmeyecektir. Turnitin raporu benzerlik kopya oranı %20 ve altında çıkmayan [intihal olan] ve teslimat gününde teslim edilemeyen ödevlere herhangi bir puan verilemeyecektir. UBYS öğrenci bilgi sistemi ödev yükleme kısmındaki sistem son teslim tarihinden sonrasında kendiliğinden otomatik kapanacaktır. Sistem altyapısı gereği tekrar dosya yüklemeniz mümkün olamayacaktır. Bilgilerinize ilanen duyurulur. (İlan tarihi: 18.Mayıs.2023)
Prof. Dr. Bahadır KARASULU.