Yeni Kayıtlanan Tüm Öğrenciler için Güz ve Bahar dönemi Zorunlu Yabancı Dil Dersleri Muafiyet Sınavı (İngilizce) 5 Ekim 2017 tarihinde 15:00'de A201 nolu sınıfta yapılacaktır.

-

ÇOMÜ anasayfasındaki ilgili duyuru için tıklayınız...

Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı ile Zorunlu ve İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Bulunan Programlar için Sınav Takvimi

Sınav Tarihi

Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Programı Yeterlik Sınavları (Katılım Zorunludur.)

19-20-21 Eylül 2017

Zorunlu ve İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Programı Seviye Tespit Sınavı. (Katılım Zorunludur.)

22 Eylül 2017

05 Ekim 2017

• Yukarıda belirtilen sınavlar ile ilgili detaylı bilgiler http://ydyo.comu.edu.tr/ web adresinde yer almaktadır. Hazırlık sınıfı kitap ücretleri ve diğer konular ile ilgili bilgi almak için ise yadyo@comu.edu.tr e-posta adresine mail atabilir veya 0286 2180018 Dahili : 2649 telefonu arayabilirsiniz.