Staj Dosyalarının Teslimi: Son tarih 14 Ekim 2022 ; Staj Savunması: 21 Ekim 2022

Güncelleme: Staj Savunma tarihi 21 Ekim 2022 Cuma günü Online (Teams) olarak yapılacaktır. Savunmaya girecek öğrencilerin listesi daha sonra duyurulacaktır.

Staj Dosyalarının Teslim Tarihi:

Bölümümüz Staj Uygulama İlkelerine göre staj dosyası, staj bitim tarihinden sonra en geç 15 gün içerisinde teslim edilmesi gerekmektedir. Üniversitemiz 2022-2023 Akademik Takvimi göz önüne alınarak mağduriyet yaşanmaması için Staj Komisyonu olarak Staj Dosyalarının en geç 14 Ekim 2022 tarihine kadar bölüme teslim edilmesine karar verilmiştir. Bu tarihten sonra gelen yaz dönemi staj dosyalarının değerlendirilmesi bir sonraki staj savuma sınavlarına ertelenecektir.

2022 Yaz dönemi için mail yolu ile başvuru belgelerini bölümümüze gönderen öğrencilerin, bu belgelerin basılı asıllarını staj sonunda teslim edecekleri staj dosyalarına eklemeleri gerekmektedir.

Staj Savunma sınavlarının tarihi bölüm sitesinden duyurulacaktır.

Staj uygulama ilkeleri ve staj evrakları için : http://ce.muhendislik.comu.edu.tr/komisyonlar/uygulamali-egitimler-komisyonu-r47.html

Staj Dosyamı kargo ile gönderebilir miyim?

Staj belgelerinin elden teslim edilmesi tercih edilmektedir. Kargo gönderimlerinde kargo firmalarından kaynaklanan sorunlardan dolayı sıkıntılar yaşanabilmektedir (Kaybolma, yırtılma, ıslanma, vb.). Kargo gönderimlerinden dolayı yaşanabilecek sıkıntılar öğrencinin kendi sorumluluğundadır, staj komisyonluğu hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir. Kargolar Bilgisayar Mühendisliği Bölüm sekreterliğine, ücreti gönderen tarafından ödenerek gönderilmelidir, ücreti ödenmeyen kargolar teslim alınmayacaktır.

Kargo gönderim adresi:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Terzioğlu Kampüsü, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Bölüm Sekreterliği

Merkez/ÇANAKKALE