Online Workshop: NAACL 2021 Konferansının "Computational Linguistics" konusunda çalıştayı - NLP alanında doktora yapmayı düşünenler için 7-8 Haziran 2021 tarihlerinde

.

"Computational Linguistics" konusunda en bilinen konferans olan "NAACL 2021 (2021 Annual Conference of the North American Chapter of the Association for Computational Linguistics) Uluslararası " konferansının, NLP alanında doktora yapmayı düşünen öğrenciler için 7-8 Haziran 2021 tarihlerinde herkesin katılımına açık bir online Workshop’u olacaktır.

Workshop; yurt dışına doktora başvuruları, funding bulma, NLP araştırma alanları konularında bilgi verecektir. Katılımla ilgili detaylara ve başvuru linklerine buradan ulaşılabilir: https://2021.naacl.org/blog/grad-school-panel/

Sorusu olan, NLP ile ilgilenen öğrencilerimiz, konferansa konuşmacı olarak katılacak olan Elektronik Mühendisliği bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ulya Bayram’a ( ulya.bayram@comu.edu.tr ) ulaşabilir.