BM-5022 Çoklu Ortam Sistemlerinde Video ve Görüntü İşleme (Yüksek Lisans) dersi Ara Sınav Ödevi

-

BM-5022  Çoklu Ortam Sistemlerinde Video ve Görüntü İşleme (Yüksek Lisans) dersi ARA SINAV Ödevinin sistemde öğrencilere görünür hale gelmesi 26.Nisan.2021 günü saat 11:00 itibariyle olacaktır. Bu Ödevin son teslim tarihinde (30.04.2021 saat 11:00 'e kadar) öğrencinin bireysel olarak hazırladığı özgün ödev raporunun Adobe Acrobat PDF dosyasına dönüştürülerek OBS/UBYS sistemi üzerinden öğrenci tarafından doğru şekilde teslim edilmesi/yüklendiğinin kontrol edilmesi zorunludur. E-posta yoluyla teslimat kesinlikle kabul edilmeyecektir. Son teslim tarihinden (30.Nisan.2021 saat 11:00) sonra ödev teslimatı yapılamayacaktır/kabul edilmeyecektir.

ÖDEVLER UBYS sisteminde ilgili Ödev kısmına öğrenci tarafından yüklenecektir.  Projelerin ders esnasında sunumları için her öğrenciye 30 dakika süre verilecektir. Projelerin değerlendirmesi için kriterler şöyledir: > Kaynakça sayısı / literatür taraması. (%25) > Konuya hakimiyet (%25) > Soru – cevap yetkinliği. (%25) > Konuya ait örneklendirme (Varsa kaynak kod (source code) gösterebilme ve buna ait programı çalıştırıp çıktı alabilme) (%25).

İlanen duyurulur.