BİLTEK Topluluğu tarafından"Deneyimler: Amerika'da Doktora" sunumu 6 Aralık Cuma günü saat 11:00'de Turgut Özal konferans salonunda yapılacaktır.

-

Bilgisayar ve Teknoloji Topluluğu olarak 6 Aralık günü saat 11.00’da Mühendislik Fakültesi Turgut Özal Konferans Salonu’nda “DENEYİMLER: AMERİKA’DA DOKTORA” adlı etkinliğimiz olacaktır.

ODTÜ’de Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında Yüksek Lisans, Amerika’da Cincinnati Üniversitesi’nde Bilgisayar Mühendisliği alanında Doktora yapan ve HAVELSAN, Colortokens Inc.gibi büyük şirketlerde çalışmış olan Sayın Ulya BAYRAM, bizlere Amerika’daki doktora deneyimlerinden bahsedecek ve çalıştığı kurumlardaki iş tecrübelerini aktaracaktır. Ayrıca bizlere Makine Öğrenimi hakkında bilgiler verecektir.

Etkinliğimize herkes davetlidir.