2020-2021 Yaz Dönemi Online Staj Başvurusu

-

2020-2021 Yaz dönemi için staj veya stajlarını uzaktan online ödev veya proje ile tamamlamak isteyenlerin bu taleplerini ve eğer varsa onayını aldıkları öğretim elemanını (yoksa boş bırakılacaktır) belirten dilekçelerini 02.07.2021 mesai saati bitimine kadar faks veya e-posta ile bölüm sekreterliğine ulaştırmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin bulundukları sınıfa göre henüz dönemi gelmeyen stajlar için başvuru kabul edilmeyecektir.

2020-2021 Yaz döneminde stajlar, ilgili öğretim elemanları yönetiminde uzaktan online proje ya da ödev olarak 05.07.2021 ile 03.09.2021 tarihleri arasında yapılabilecektir. Bu nedenle öğrenciler atama sonrası ilgili öğretim elemanları ile en kısa sürede iletişime geçmelidir.

İki stajın ardarda yapılabilmesi için arada 5 iş günü boşluk olması gerekmektedir. Staj bitiş tarihi proje ya da ödevin de son teslim tarihidir.

Pandemi Yaz Stajı Başvuru.docx