Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

2020-2021 Bahar dönemi uzaktan online stajı proje ve ödevi

-

2020-2021 Bahar dönemi uzaktan online stajını proje ve ödev olarak yapmak isteyen öğrenciler 02 Mart-16 Mart 2021 tarihleri arasında Bilgisayar Mühendisliği Bölümüne dilekçe vermeleri gerekmektedir. Bu isteklerine dair dilekçelerinde isim soyad öğrenci numarası sınıfının yanı sıra hangi stajı olduğunu ve kendisiyle görüşüp staj için anlaştığı ilgili öğretim elemanını belirtmelidir. İlgili öğretim elemanının onayı mutlaka alınacaktır. Onaylanmayan öğrenciler otomatik olarak uygun başka bir öğretim elemanına atanacaktır.

Stajlar, ilgili öğretim elemanları yönetiminde 22 Mart 2021 ilâ 28 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu nedenle öğrenciler atama sonrası ilgili öğretim elemanları ile en kısa sürede iletişime geçmelidir. 

Sadece bir (1) adet stajı olanlar için staj bitiş tarihi 16 Nisan 2021 günüdür. İki stajın ardarda yapılabilmesi için arada 5 iş günü boşluk olması gerekmektedir.

Bahar dönemi ıçerisinde firma/şirkette staj yapılması imkanı bulunmamaktadır. Stajların sadece uzaktan online ödev biçiminde yapılması yönünde Üniversitemizin ilgili senato kararı bulunmaktadır. Firma/şirket stajları bahar dönemi bitişi itibariyle (yaz aylarında) yapılabilecektir.

İlanen duyurulur.

 

Ek : Uzaktan Online Proje/Ödev Staj Başvuru Dilekçesi Formu

Ekler

153-pandemi-staj-dilekcesi.pdf